Dato Onsdag d. 11. januar 2023, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Jakob Ulrik Hansen

Når man ser på den sikkerhedspolitiske situation for Danmark, kan det godt se håbløst ud. Truslen mod de vestlige lande kræver en hurtig og stærk militær oprustning. Men sammen med den militære oprustning kræves også en åndelig. Forsvarets ballast af krigserfaring og korpsånd understøttes af alt det, som en soldat har med sig fra skole, kirke og hjem. Her har folkekirken en væsentlig rolle at spille, for folkekirken kan bidrage med støtte til den meget alvorlige udenrigspolitiske situation, som vi nu står i. Det gøres af værnspræster blandt Forsvarets personel, men den enkelte sognepræst og de enkelte menigheder får i endnu højere grad end i dag en rolle at spille i forhold til soldaternes pårørende.

Her kan gives trøst, støtte og håb.