Torsdag d. 5. september 2019, Kl. 18:30 til kl. 19:00

Flagdagen finder sted for at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission af Danmark på baggrund af en beslutning truffet af regering, Folketing eller en minister. Flagdagen omfatter den samme personkreds som det nationale monument over Danmarks internationale indsats efter 1948.

Program Kl. 18.30: Veteran-Gudstjeneste i Helsingør Domkirke ved sognepræst Anne Sofie Grandorf fra Skt. Olai sogn og domorganist Bo Grønbech Fælles afgang til Helsingør Kirkegård med faner

Kl. 19.20: Kransenedlæggelse ved mindesten (benyt indgangen fra I. L. Tvedes Vej)

Kl. 19.50: Reception i Byrådssalen på Helsingør Rådhus. Taler ved 1. viceborgmester Henrik Møller og kaptajn ved 3. Livgardebataljon, Daniel Melgaard Jacobsen.

Afslutning ca. 21.00

Anne Sofie Grandorf