• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 5. september 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Flagdagen finder sted for at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission af Danmark på baggrund af en beslutning truffet af regering, Folketing eller en minister. Flagdagen omfatter den samme personkreds som det nationale monument over Danmarks internationale indsats efter 1948.

Program Kl. 10.00: Veteran-Gudstjeneste i Helsingør Domkirke ved Steffen Ravn Jørgensen. Nordsjællands Ungdomskor under ledelse af Cille Buch deltager.

Derefter fælles afgang til Helsingør Kirkegård med faner og kransenedlæggelse ved mindesten (benyt indgangen fra I. L. Tvedes Vej)

Kl. 11.15: Reception i Toldkammergården, hvor der bydes på et let traktement. Der vil være taler ved brigadegeneral Lennie Fredskov Hansen og borgmester Benedikte Kiær samt uddeling af Familienetværkets børnemedaljer og diplomer.

kl. 12.00 Afslutning.

Steffen Ravn Jørgensen