Dato Onsdag d. 17. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Mads Høck
Gratis adgang.
Orgelkoncert: Mads Høck

Bysbarnet Mads Høck, som til daglig er organist ved Grundtvigs Kirke i København, spiller et blandet program på kirkens prægtige orgel. Programmet indeholder musik af såvel J.S. Bach som franske Marcel Dupré og norske Edward Grieg.

Mads Høck er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Hans Fagius og Dan-Oluf Steenlund og har videreuddannet sig i Paris i såvel kunstspil som improvisation. Mads Høck er en flittig komponist af en lang række kirkemusikalske værker og er solist ved koncerter i såvel ind- som udland.

Der venter menigheden en skøn orgelaften.

Efter koncerten byder menighedsrådet på et glas i Oxernes Kapel, hvor det også vil være muligt at tale med aftenens koncertgiver.

Gratis adgang.