Dato Fredag d. 28. januar 2022, Kl. 16:00 til kl. 16:45
Sted Helsingør Domkirke, Sct Olai Gade 49, 3000 Helsingør

Fyraftenskoncert.

Menigheden blev sidste år snydt for harpenist Maria Boelskov Sørensens vinterprogram, da koncerten blev aflyst p.g.a. corona. Nu bliver der mulighed for at høre hende spille meditative franske toner af Debussy samt italiensk musik af Albinoni og Vivaldi, når hun afslutter januar måneds række af fyraftenskoncerter. Maria Boelskov er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og i USA og har spillet med orkestre i hele landet, ligesom hun er en fast del af Athelas Ensemblet. Hun er derudover meget optaget af at formidle musik til børn og unge. Glæd jer til en stemningsfuld eftermiddagskoncert med et såvel visuelt som auditivt smukt instrument.