MAR

Dato Onsdag d. 16. marts 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Onsdagskoncert!

Sæsonens 2. onsdagskoncert med uropførelse af John Frandsens orgelsymfoni med komponisten selv ved tangenterne. John Frandsen er organist ved Stavnsholtkirken i Farum og tillige en meget anerkendt komponist af musik for såvel orgel som kammerensemble og orkester. John Frandsen har som komponist haft særligt fokus på det vokale, som indgår i mange forskelligartede værker lige fra operaer til stykker for solosang og melodier til nogle af Simon Grotrians salmetekster. Hertil kommer korværker af såvel kirkelig som verdslig karakter. Det er en stor mangesidet produktion, han har bag sig, og der venter publikum en spændende orgelaften med en anderledes klangverden end normalt denne onsdag. Ud over orgelmusik vil der blive lejlighed til at høre kontratenor Morten Grove, der vil synge nogle af Simon Grotrians digte med musik af Frandsen.

Der er gratis adgang til alle onsdagskoncerterne. Menighedsrådet byder på en forfriskning i Oxernes Kapel efter koncerten, hvor der også bliver mulighed for at møde dagens solister.