Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Biskoppens julekoncert

NOV
26

Biskoppens julekoncert


Dato Lørdag d. 26. november 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted Helsingør Domkirke, Sankt Annagade 12, 3000 Helsingør
Medvirkende
Peter Birch, Biskop
Pris
Der er gratis adgang
Biskoppens julekoncert

 ”Med julekoncerten ønsker jeg at skabe en tradition med en stemningsfuld indledning på julemåneden,” siger biskop Peter Birch og fortsætter:

”Julen er den tid på året, hvor vi oplever fællesskabet allerstærkest – og hvor savnet af et fællesskab også føles stærkest. Som mennesker har vi brug for at samles om det fællesskab, vi alle er en del af og som kommer til udtryk i advents- og juletidens smukke ord og toner,” siger han.

”Ideen med denne koncerttradition er også at give nogle af stiftets mange kor mulighed for at præsentere sig for et større publikum. I år kan vi glæde os til at høre vores nystartede stiftskor, vokalensemblet Suona, der på kort tid har opnået et meget højt niveau.”

Medvirkende er domorganist Else-Marie Kristoffersen og fire unge strygere, Clara Glasdam (violin), Anne Marie Hjort (violin), Mika Persdotter (viola) og Ida Nørby (cello) medvirker.

Stiftskoret ledes af Cille Buch og består af unge kvinder, der har det til fælles, at de har sunget i et af stiftets mange kor i deres barndom og ungdom. 

Der vil også være tid til fællessang, hvor alle kan synge med på salmerne.

Gratis adgang.