MAJ

Dato Onsdag d. 18. maj 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Kirsten Winther
Onsdags- og festivalkoncert!

Ulrik Spang-Hanssen har haft en omfattende koncertvirksomhed i hele Europa, USA og Sydamerika. Han medvirker på mere end 60 CD-indspilninger, heriblandt er hans indspilning af Buxtehudes samlede orgelværker særligt anmelderrost. Ved siden af sit virke som professor og koncert-organist er han også en ivrig jazz-musiker i mange forskellige sammenhænge. Denne aften kan man blandt andet høre ham spille musik af danske Dietrich Buxtehude og tyske J.Rheinberger samt spansk barokmusik af Arrauxo. Koncerten danner samtidig afslutningen på festivalen På sporet af Retfærdighed.

Der er gratis adgang til alle onsdagskoncerterne. Efter koncerter byder menighedsrådet på en forfriskning i Oxernes Kapel, hvor der også bliver mulighed for at møde aftenens solist.