MAJ

Dato Søndag d. 1. maj 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Else-Marie Kristoffersen
Orgelsafari!

Ekstra dobbeltkoncert! Bemærk: arrangementet begynder kl. 15.00 i Sankt Mariæ Kirke.

Orgelsafari! To koncerter på en eftermiddag.

Denne søndag eftermiddag inviterer Sankt Mariæ Kirke og Helsingør Domkirke til orgelsafari med to koncerter på en eftermiddag, én i hver kirke. Den første koncert finder sted i Sankt Mariæ Kirke kl. 15, hvor organist Søren Gleerup Hansen spiller en god halv times musik på kirkens pragtfulde orgel og fortæller lidt om orglet og musikken.

Herefter bydes på en forfriskning, hvorefter alle vandrer den korte vej til Helsingør Domkirke, hvor domorganist Else-Marie Kristoffersen kl. cirka 16.00 vil spille musik af Mendelssohn og Petr Eben. Også her vil man få en kort introduktion til orglet.

Der er gratis adgang til arrangementet.