HELSINGØR DOMKIRKES DRENGE- OG MANDSKOR

optager drenge i 0.- 2. klasse til Spirekoret og fra 3.-4. klasse til drengekorets korskole

Ældre drenge/unge mænd optages efter aftale. Tilmelding til korleder Roland Haraldson.

Koret deltager ved gudstjenester og koncerter i kirken.

E-mail:roland@haraldson.dk.

Tlf: 4025 1280

SPIREKORET i Domkirken er for alle børn fra 0-3 klasse. Vi øver hver torsdag fra 16:30-17:30I Spirekoret lærer børnene om sang og musik på en legende måde. Vi synger sange, laver rytmer og lærer at synge med håndtegn. I løbet af efteråret vil vi lave små koncerter og deltage i børnegudstjenester.

Det er gratis at deltage og for mer information og tilmelding kontakt korleder Catarina Kynaston. catarina@kynaston.dk

Øvrige kor og orkester ved Helsingør Domkirke:

Helsingør Domkor er 5 ansatte sangere der synger hver søndag.
Skt. Olai Vokalensemble er et koncertkor med 28 medlemmer.
Skt. Olai Kammerorkester er et symfonisk besat kammerorkester, som ofte optræder sammen med koret ved større koncerter.

Se meget mere på kantoriets egen hjemmeside: www.h-kantori.dk