Der er flere kor ved Helsingør Domkirke:

Det fastansatte kor, Helsingør Domkor, der synger hver søndag og består af 7 sangere.
Helsingør Domkirkes Koncertkor er en udvidelse af Domkoret, og deltager i koncerter og ved gudstjenester på større helligdage. Koncertkoret optager øvede korsangere i alle stemmegrupper.
Helsingør Domkirkes Drenge- og Mandskor består af drenge i alderen 9 - 17 år. De synger ved to højmesser pr. måned. Drengekoret blev stiftet den 1. september 1952, og kunne således i 2002 fejre sit 50-års jubilæum. Det var skoleinspektør Laurids Jensen, tidligere medlem af kirkens menighedsråd, som i 1946 drøftede mulighederne for etablering af et drengekor med daværende organist, senere domorganist E. Rosenkilde Larsen, og i 1952 kunne tanken realiseres.

Siden da har koret medvirket ved en række gudstjenester og kirkelige handlinger, og har således været med til at forstærke indtrykket af liturgien.

Drengekoret optager gerne nye sangere fra 2. klasse.

Sct. Olai Vokalensemble er et lille, professionelt kor tilknyttet Domkirken. De synger ved flere af musikgudstjenesterne og ved lejlighedsvise koncerter.

Henvendelse til: kantor Roland Haraldson E-mail:roland@haraldson.dk