Dåb finder sted ved søndagens højmesse, samt en gang om måneden søndag kl. 12.

Alternativt den 1. lørdag hver måned kl. 11.00.

Dåben finder normalt sted i højmessen, hvor barnet bliver optaget i den kristne menighed. En af sognets præster foretager dåbshandlingen. Dåbsbarnet ledsages ind i kirken ved gudstjenestens begyndelse. Dåben finder sted efter anden salme. Dåbsfølget er med i hele gudstjenesten.

Dåbs- og familiegudstjenester en gang om måneden: Søndage kl. 12.00, - for dato se under dåbs- og familiegudstjenester.

Barnet får en fødsels- og dåbsattest samt en børnebibel. Ligeledes får barnet et "æble" med barnets navn og dåbsdag som efter gudstjenesten hænges på dåbstræet i kirken.

Cirka et år efter dåben inviterer kirkens præster til en lille gudstjeneste for de døbte børn og deres familier. Dåbsæblet plukkes fra træet og barnet får det med hjem som en erindring om dåben.