Fyraftensmøder i Oxernes Kapel

Vinterprogram for fyraftensmøder og fredagsmøder kommer

Menighedsrådets aktivitetsudvalg glæder sig til at byde velkommen til en ny sæson med spændende foredrag og møder.

Programmet vil blive offentliggjort i det nye år. Det vil ligge fremme i kirkens våbenhus og på kirkens hjemmeside: www.helsingoerdomkirke.dk

Dette har været på programmet  efterår 2021
"Identitetspolitik"

• Møderne foregår i Oxernes Kapel, hvor vi først mødes kl. 16.30 til en sandwich samt et glas - hvilket koster 20 kr.
  • Derefter oplæg ved særlig indbudt foredragsholder og herefter debat. Møderne slutter 18.30 og der er gratis adgang.
  • Vært ved møderne er Lis Møller-Jørgensen eller Carsten Rygaard, begge medlemmer af domkirkens menighedsråd.
  • Onsdage i efteråret 2021 den 1. september, 6. oktober. Mødet  3. november er desværre aflyst.
  • Det enkelte møde omtales nærmere under kalenderen.

Fyraftensmøder i Oxernes Kapel