Onsdagsandagt

Ro og fordybelse hver onsdag kl. 12.00

Hver onsdag kan du finde et åndehul i Skt. Olai kirke, hvor vi sammen skaber et lille rum til fordybelse i kirkens kor foran alteret. Lystænding, musik, bøn og stilhed indgår i den korte andagt, og præsten læser en bibeltekst.

I ADVENTS tiden 2022:

Udover at have deres vante form, vil vi præster læse bibelske tekster, som går ind i denne tid i kirkeåret, som vi også kalder: Tidens fylde. Og organisterne vil spille musik, som passer til tiden.
Vi venter i advent. Vi stemmer vores sind og forventning mod Jesu komme i julen.
At stemme sin forventning er at gå den ventede i møde.
Og åbne sig imod, forberede sig til at tage imod ham, som kommer til os fra Gud i julen for at dele Guds kærlighed og menneskelivets vilkår med os.

Onsdag 7. december, kl. 12, Eva Tøjner Götke læser Lukasevangeliet kap. 1, 26 - 66, og vi synger 819.

Musik: Lasse Bach, bas og Roland Haraldson. Adventsmusik for bas og orgel.

Onsdag 14. december, kl. 12, Kirsten Winther læser Matthæusevangeliet kap. 1, 1 - 25, og vi synger 820.

Musik: Uddrag af Johann Sebastian Bachs variationer for orgel over koralen Sei gegrüsset Jesu gütig. Else-Marie Kristoffersen, orgel.

Onsdag 21. december, kl. 12 Jakob Ulrik Hansen læser Johannesevangeliet, kap. 1, 1 – 28, og vi synger 821.

Musik: Franske Noëls af J.F. Dandrieu og L. Daquin. Else-Marie Kristoffersen, orgel.