Salmerne i Salmebogen

Sognepræst Kirsten Winther og domorganist Else-Marie Kristoffersen inviterer til fordybelse og samtale omkring vores salmer af Kingo, Brorson og Grundtvig, samt nyere salmer. Salmene vil blive gennemgået og sat i perspektiv og alle er indbudt til diskussion.
Else-Marie Kristoffersen fortæller om melodierne og musikkens brug i gudstjenesten. Kirsten Winther vil gennemgå salmerne, fortælle om en salmedigter og sige noget om salmernes funktion i gudstjenesten, -  eller om deres brug som sjælesørgerisk læsning for den enkelte.

Salmeren i Salmebogen vil foregå, når vi har mulighed for det.
Det vil foregå i Oxernes kapel umiddelbart efter højmessen, hvor der bydes på en kop kaffe.
Så hold øje med hjemmesiden, hvor der løbende vil blive lagt information op om de konkrete dage, hvor arrangementet foregår.
Mød op og få en dybere forståelse af salmernes betydning for os.

Arrangementet varer normalt cirka 45 minutter.